heinäkuuta 15, 2012

smthng from the jungle of my mobile

Saara: Kännykän uumenista löytyi kivoja kuvia kesän varrelta (kuulostaa ihan ku kesä ois jo ohi). Toivottavasti Anna ei pahastu että hänen ihanat pisamansa komeilevat nyt täällä. Tuossa kuvassa oli vaan ihan vastustamaton valo ja henkilö itsekin on ihan vastustamaton!

Safkat on torilta! Otettiin Elinan kans extempore vähänkaikkee annokset... Käykö teillekki aina niin että meette syömään hirveessä nälässä, kauhotte sitä ruokaa ku viimestä päivää ja kun puol lautasta on syöty, tajuatte että ette jaksa enää palastakaan? 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic She's gorgeous, don't u think?

Image and video hosting by TinyPic

Oon ollu kaks viimestä päivää auttamassa poikkiskaveria muutossa. Huhheijjaaa taidan vihata muuttamista vaikkei kyseessä olisi edes oman osoitteen vaihdos.
Minä sain toimia kuskina ja ajoin ensimmäistä kertaa elämässäni peräkärryä. Aika simppeli juttu. Mies on nyt muutettu. Asuu vähän kauempana ku ennen mutta at least he's happy.

PS. Apua mua nyt jotenki alko hirveesti tekee mieli lähtä viihteelle........

Ei kommentteja: