heinäkuuta 05, 2011

no täältähän tulee beibe!!

Saara: Huhhuh. On jo heinäkuu enkä muista millon oon viimeks kattonu tätä bloggerin sivua.
Asioita on tapahtunu: porukka pääs ylioppilaaksi, nautin viikon Lontoon meri-ilmastosta ja konttasin Provinssissa. En oikeasti kontannut. Paitsi telttaan. Juhannuksena grillailtiin.

Image and video hosting by TinyPic
Auton pakkaus oli aika hc operaatio ku piti saada viiden tytön makuupussit, alustat, laukut + 2 telttaa ja paviljonki kyytiin. Mahtui kuitenkin.


Image and video hosting by TinyPic
???

Tässä yhtenä päivänä käytiin Julleron kanssa lävistämässä napasemme. Täytyy sanoa että kyllä ammattilainen on ammattilainen: hieman kauniimpaa jälkeä kuin Saara 15 v. sai aikoinaan aikaan...

Image and video hosting by TinyPic

Tää kesä on ollu tähän asti elämistäni ehdottomasti paras. Okei, ollaan vasta puolessa välissä, enkä oo vielä ihastuttanut Annaa vierailullani, enkä käyny mökillä, mutta neki tulee vielä.
Kesäkuun elin niin rennosti ku kehtasin, että nyt heinäkuun alkaessa pystyn ajattelemaan taas vähän koulua eli yo-lukemiset on alotettu.

Image and video hosting by TinyPic

Reipas viikko vielä Oulussa ja sitte lähen aika mammuti-retkelle Siilinjärvi-Kuopio-Savonlinna-akselille. Heinäkuun lopussa palaanki jo koulunpenkille kertauskursseilemaan.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään Hukassa taisin jamittaa vähän liian lujaa ku sumes silmissä ja oli pakko lähtä pois kesken kaiken. Äsken huomasin että mun rinta/dekoltee alueelle on ilmestyny jotaki hämärää ihottumaa...
Postaan taas pian ellei nuo oireet eskaloidu jotenkin dramaattisesti :D

Image and video hosting by TinyPic

Tää on vaan niin paras kuva :D Ibiza sanois huh jaa missä mää oon... nevermind.

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

ihanaa, vihdoinkin tämä tapahtu!! ja pittää todellaki nähä ennen sun massiivista retkeä!

Saara kirjoitti...

jooo nähään absolutely!!