tammikuuta 24, 2012

mekkoasiaa

Saara: Näin viime yönä unta jossa olin täysin oudossa kauppakeskuksessa. Siellä törmäsin exääni ja purin häntä nenästä. Kovaa. Jaa no näin tänään.

Oon tässä jo suurella innolla alkanu ettiä itelle yo-mekkoa. Varsinaista inspiraatiovisiota en asiaan ole vielä saanut. Sen sijaan keräsin nettikaupoista intuitiolla kivoimman näköiset mekot.

Image and video hosting by TinyPic

Ensimmäinen yhtäläisyys suurimman osan valitsemieni mekkojen kesken oli yksiolkaisuus. Kollaasin musta mekko on tosi jees. Paitsi en halua mustaa tai yleensä tummaa. Täytyy myös pysyä realistisena mun ruumiinmuotojen kanssa.

Image and video hosting by TinyPic

Toinen mekkotyyppi oli sitten tämä V-kaula-aukkoisuus (ei vvv mikä sana). Kollaasin kahta viimeistä mekkoa ei voi oikeasti ottaa vaihtoehtona koska ne ei sopis näiden kanssa:

Image and video hosting by TinyPic

Krhm... Hyvä kuva ja silleen. Lisäksi ne ei muutenkaan ehkä edusta sitä tyyliä mitä haluan. Mulla vaan on joku pikku fiksaatio noihin helmikirjailumikälie -kuteisiin. Anyway. Mikään ei sytytä, ei innosta. Haluaisin myös mieluiten löytää mekon kaupasta että sitä vois sovittaa. En kuitenkaan tiiä millon pääsen ens kerran esimerkiksi Helsinkiin koska öö Oulu... Hahah.

Valitettavasti en muista mistä nuo kaikki mekot on mutta mallien naamoista veikkaisin että nellyltä ja asokselta.

Image and video hosting by TinyPic

Söin ekan Runebergintortun! Se oli oikein sievä ja esteettinen, mutta oon kyllä sitä mieltä että mitä hittoa tuo kermavaahto tuossa tekee??? Leipomus ei myöskään ollut niin VIVAHTEIKKAAN makuinen kuin pitäisi. Tai sitten en vaan maista mitään tän maailmanlopunflunssan takia.



PS. Julia, ryhdistäytyminen on yliarvostettua.

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

aivan ihania mekkoja nellyllä taas! :)

http://www.once-real.blogspot.com

Anna kirjoitti...

Yksiolkaisista eka mekko on paras. Ja toisesta rykäelmästä alimman rivin eka. In my opinion. Voi kunpa pääsisin siun juhliin!!!!

Julia kirjoitti...

no niihä se on, siks en ryhdistäytynykkää :D no problem, ehkä vielä jonain päivänä

Jane kirjoitti...

ihania mekkoja, ja nuo korkkarit!:--)

Saara kirjoitti...

jenni: niin on :)

anna: niiiiimpääää! keksi äkkiä joku telportti että voisit hengailla mun ja tuomaksen juhlissa sillee vuorotellen :)

julia: that's my bitch

janette: joo noi korkkarit kyllä aiheuttaa edelleen ihastuksen huokaisuja :D